Проверка на достапност по домен Се започнува со избор на совршен домен...

TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
com 1 37,200 تومان 37,200 تومان 37,600 تومان
net 1 40,885 تومان 40,885 تومان 40,885 تومان
org 1 44,400 تومان 44,400 تومان 44,400 تومان
asia 1 44,500 تومان 0 تومان N/A
biz 1 37,000 تومان 0 تومان N/A
club 1 48,000 تومان 0 تومان N/A
company 1 60,000 تومان 0 تومان N/A
xyz 1 5,000 تومان 60,000 تومان 60,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
com 1 37,200 تومان 37,200 تومان 37,600 تومان
net 1 40,885 تومان 40,885 تومان 40,885 تومان
org 1 44,400 تومان 44,400 تومان 44,400 تومان
asia 1 44,500 تومان 0 تومان N/A
biz 1 37,000 تومان 0 تومان N/A
club 1 48,000 تومان 0 تومان N/A
company 1 60,000 تومان 0 تومان N/A
pro 1 52,000 تومان 0 تومان N/A
xyz 1 5,000 تومان 60,000 تومان 60,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
co.uk 1 38,000 تومان 0 تومان N/A
co 1 85,000 تومان 0 تومان N/A
in 1 16,500 تومان 16,500 تومان 16,500 تومان
asia 1 44,500 تومان 0 تومان N/A
it 1 29,500 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
co 1 85,000 تومان 0 تومان N/A
pro 1 52,000 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
pro 1 52,000 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
company 1 60,000 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
website 1 14,500 تومان 0 تومان N/A
hosting 1 66,500 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
co.uk 1 38,000 تومان 0 تومان N/A
co 1 85,000 تومان 0 تومان N/A
in 1 16,500 تومان 16,500 تومان 16,500 تومان
asia 1 44,500 تومان 0 تومان N/A
it 1 29,500 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
club 1 48,000 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
xyz 1 5,000 تومان 60,000 تومان 60,000 تومان
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
hosting 1 66,500 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
website 1 14,500 تومان 0 تومان N/A
hosting 1 66,500 تومان 0 تومان N/A
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
ir 1 5,000 تومان 5,000 تومان 5,000 تومان
com 1 37,200 تومان 37,200 تومان 37,600 تومان
net 1 40,885 تومان 40,885 تومان 40,885 تومان
org 1 44,400 تومان 44,400 تومان 44,400 تومان
co.uk 1 38,000 تومان 0 تومان N/A
co 1 85,000 تومان 0 تومان N/A
in 1 16,500 تومان 16,500 تومان 16,500 تومان
asia 1 44,500 تومان 0 تومان N/A
biz 1 37,000 تومان 0 تومان N/A
website 1 14,500 تومان 0 تومان N/A
hosting 1 66,500 تومان 0 تومان N/A
it 1 29,500 تومان 0 تومان N/A
club 1 48,000 تومان 0 تومان N/A
company 1 60,000 تومان 0 تومان N/A
pro 1 52,000 تومان 0 تومان N/A
xyz 1 5,000 تومان 60,000 تومان 60,000 تومان